Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES TOT € 20

Reuzenkano & Geocaching

Als je op zoek bent naar een actief uitje, dan is dit de perfecte deal! Samenwerken is van essentieel belang tijdens de reuzenkanotocht en de geocaching. Een ideale teambuilding dus! 

Boek nu

SUPERDEAL
De perfecte combinatie voor een gezellige middag waar je nog lang over na zal praten. Teambuilding gegarandeerd tijdens de reuzenkanotocht en de geocaching. Voor de echte actieveling, ben je hier aan het juiste adres!

Reuzenkano 
Klaar om als een echte matroos in de reuzenkano te stappen? Het is tijd om samen te werken en met de reuzenkano in de juiste koers te varen. Ondertussen genieten jullie van de mooie en rustige omgeving van het Overijsselse Vechtdal. Gaat het jullie lukken om met de reuzenkano in de goede richting te varen en weer droog aan wal te komen?

Geocaching 
De armen zijn warm en flink getraind na de reuzenkanotocht. Nu is het tijd voor de beentjes om aan het werk te gaan tijdens de geocaching. Terwijl jullie genieten van een lekker kopje koffie/thee en een plakje cake, kunnen jullie even bijkomen van de tocht op de Overijsselse Vecht. Het is nu tijd om, samen met jouw team, als echte parkranger aan de slag te gaan! Gaat het jullie lukken om de big five van het Vechtdal te ontdekken? Met de geocaching worden jullie op pad gestuurd met een GPS. Onderweg komen jullie verschillen puzzels en vragen tegen. Wie wordt de winnaar van deze ware strijd?

Prijs per persoon: SUPERDEAL € 16,95 € 18,45 (€ 15,55 excl. btw)
Aantal personen: min. 8 volwassenen
Duur: 3,5 uur
Aanvang: tussen 10:00 uur tot 12:00 uur
 .
Inclusief: • reuzenkanotocht v.v.
• Geocaching
 .
Optioneel: • BBQ Buffet € 36,95 p.p. (bij min. 20 volw.)
• Luxe BBQ Buffet € 44,95 p.p. (bij min. 12 volw.)
• ontvangst met 1x koffie/thee en cake € 3,95 p.p.

 

Bovenstaand arrangement is perfect voor grotere groepen. Dus erg gezellig samen met collega’s, familie of vrienden! Ideaal voor jullie bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje. Willen jullie meer informatie of dit arrangement boeken? Vraag dan een offerte aan of bel naar 0529 45 19 24. Tot snel!