Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES TOT € 20

Kanotocht Regge-Vecht

Geniet van de mooiste kanotocht over de Regge en de Vecht. Samen met jouw gezin of als stel peddelen jullie in onze kano of kajak door de prachtige, rustige natuur van het mooie Overijsselse Vechtdal.

Een gezellig, rustgevend dagje samen met familie, vrienden of collega’s tijdens de kano-afzaktocht. Onze aluminium kano’s, de stabielste in hun soort, zijn geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.

’s Ochtends verzamelen jullie bij Rederij Peters voor de kano-afzaktocht. In onze bus brengen wij jullie naar het startpunt dat op zo’n tien minuutjes afstand ligt. Daar aangekomen, krijgen jullie nog de laatste instructies mee en is het tijd om van start te gaan! Jullie zakken de rivier af terug naar Ommen. Ondertussen genieten jullie van de mooie omgeving van de Regge. De kano-afzaktocht heeft een lengte van ± 13 kilometer die jullie in eigen tempo mogen varen. Onderweg zijn er namelijk genoeg leuke plekjes om gezellig te picknicken. Ook een frisse duik nemen is mogelijk, want de waterkwaliteit van de Regge is goed.

Van 2011 tot 2013 zijn er langs de beneden Regge tal van projecten uitgevoerd die het natuurlijke karakter (van de toch al mooie Regge) nog meer hebben verbeterd. Hoge oevers zijn afgegraven, waardoor vergezichten zijn ontstaan. Nieuwe meanders zorgen ervoor dat om elke hoek een nieuwe verrassing te wachten staat. En de oeverzwaluw en ijsvogel laten zich regelmatig zien. Kortom: een tocht om nooit te vergeten.

Prijs per persoon: € 10,95 (€ 10,05 excl. btw)
Aantal personen: min. 30 personen
Duur: 3,5 uur
Aanvang: in overleg
 .
Optioneel: • ontvangst 1x koffie/thee en cake (€ 3,95 p.p.)
• BBQ** buffet en vrij drinken (2 uur)
vanaf € 36,95 p.p. (bij minimaal 20 pers.)

De kano-afzaktocht is ook geschikt voor grote groepen tot 150 personen. Ideaal voor jullie teamuitje, familiedag of vriendenuitje!