Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES TOT € 20

Motorboten en sloepenverhuur

Ontdek het Vechtdal vanaf het water. Met verschillende boten in onze vloot is er altijd een die bij u past. Van een motorboot tot een luxe elektrische sloep tot 12 personen.

Boek nu


Whaly’s

Een heerlijk bootje voor de jongeren (16 t/m 20 jaar) onder ons! Even lekker afkoelen op de Overijsselse Vecht met onze Whaly’s. Onze whaly’s zijn geschikt voor 4 personen en perfect om met je vriendengroep een heerlijk stukje op uit te varen. Heb je nog nooit gevaren met een whaly? Dat is voor ons geen probleem. Met de gedegen uitleg die wij je geven, kun je met een vertrouwd gevoel het ruime sop kiezen.

Prijs per boot: € 39,95 (€ 33,02 excl. btw)
Aantal pers.: max. 4 personen per boot
Duur: 2 uur
Aanvang: klik hier voor actuele beschikbaarheid

 

 

 

Motorboten

Onze motorbootjes zijn geschikt voor 4 personen en perfect om er een heerlijk stukje op uit te varen. Ze beschikken over betrouwbare motoren waar je gemakkelijk mee weg vaart. Heb je nog nooit gevaren met een motorboot? Dat is voor ons geen probleem. Met de gedegen uitleg die wij je geven, kun je met een vertrouwd gevoel het ruime sop kiezen.

Prijs per boot: € 39,95 (€ 33,02 excl. btw)
Aantal pers.: 2 volwassenen en 2 kinderen per boot
Duur: 2 uur
Aanvang: klik hier voor actuele beschikbaarheid

 

 

 

Vechtsloepen

Kom heerlijk even met je familie, vrienden of collega’s een stukje varen is onze Vechtsloep. Onze Vechtsloep is uitgerust met een stille 8 pk motor. Onze aluminium Vechtsloepen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Deze sloepen zijn perfect om even heerlijk uit te waaien op de mooie rivier de Vecht. In het zonnetje vaar je over de rivier tot de unieke sluis en stuw van Vilsteren. Of vaar de andere kant op tot de sluis van Junne. Samen met familie, vrienden of collega’s genieten jullie van een heerlijk dagje uit.

Prijs per boot: € 69,95 (€ 57,81 excl. btw)
Aantal pers.: max. 6 volwassenen per boot
Duur: 2 uur
Aanvang: klik hier voor actuele beschikbaarheid

 

 

 

Elektrische Vechtsloepen

Geruisloos varen en een luifeltje voor een beetje extra schaduw. In onze elektrische Vechtsloepen vaar je er een heerlijk stuk op uit. Onze elektrische sloepen zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Deze sloepen zijn volledig elektrisch wat ervoor zorgt dat jullie geruisloos kunnen genieten van het varen. Een heerlijk dagje samen met familie, vrienden of collega’s waarbij je ook echt gezellig met elkaar kan (bij)kletsen. Vaar richting de unieke sluis en stuw van Vilsteren of vaar de andere kant op richting Junne. Onze elektrische vechtsloepen zijn voorzien van een luifel voor wat extra schaduw of voor dat plotselinge regenbuitje.

Prijs per boot: € 69,95 (€ 57,81 excl. btw)
bij 6 personen
Aantal pers.: max. 8 volwassenen per boot
Duur: 2 uur
Aanvang: klik hier voor actuele beschikbaarheid

 

 

 

 

Luxe Elektrische Vechtsloepen

Deze 8 tot 9-persoons luxe elektrische sloepen zijn perfect voor een heerlijke tocht op de Overijsselse Vecht. Geniet van het Vechtdal zonder geluid van de motor en met voldoende ruimte om het voor iedereen comfortabel te maken. Tijd voor een frisse duik? Plons vanaf de boot het water in en beleef heel wat waterpret met elkaar. Uitgezwommen? Onze sloepen zijn voorzien van zwemtrappen waardoor je gemakkelijk weer in de sloep klimt.

Prijs per boot: € 89,95 (€ 74,34 excl. btw)
bij 8 personen
Aantal pers.: max. 9 volwassenen per boot
Duur: 2 uur
Aanvang: klik hier voor actuele beschikbaarheid

 

 

 


Luxe Elektrische Vechtsloepen XL

Onze 8 tot 12-persoons luxueuze elektrische sloepen zijn perfect voor een heerlijke tocht op de Overijsselse Vecht. Geniet van het Vechtdal zonder geluid van de motor en met voldoende ruimte om het voor iedereen comfortabel te maken. Tijd voor een frisse duik? Plons vanaf het plateau het water in en beleef heel wat waterpret met elkaar. Onze luxe E-Sloepen XL zijn voorzien van een luifel voor wat extra schaduw of voor dat plotselinge regenbuitje.

Prijs per boot: € 104,95 (€ 86,74 excl. btw)
bij 9 personen
Aantal pers.: max. 12 volwassenen per boot
Duur: 2 uur
Aanvang: klik hier voor actuele beschikbaarheid

 

 

 

Of kies één van onze Escape Rooms.