Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES TOT € 20

Geocaching

Ga samen op jacht naar de Big Five van het Vechtdal. Ontdek jij het juiste spoor? Het prachtige Laer bos biedt alle ruimte en vrijheid voor een echte avontuurlijke tocht met behulp van een gps, alleen met jouw collega´s, vrienden of familie.

Boek nu

Zijn jullie klaar voor een echte teambuildingsactiviteit? Ga met elkaar de uitdaging aan tijdens de Geocaching in de Overijsselse bossen.

Ontvangst
Wij verwelkomen jullie graag op onze locatie van Vechtdal Events! Vervolgens leggen wij de Geocaching uit en maken we de teams. Nog even een laatste peptalk en het is tijd om op pad te gaan! Zijn jullie er klaar voor?

Ontdekkingstocht
De beentjes worden aan het werk gezet tijdens de geocaching. Tijdens de avontuurlijke tocht gaan jullie in teams op pad met behulp van een GPS. Zet je speurneus maar op scherp, want jullie gaan op zoek naar de Big Five van het Vechtdal. Wie vindt het juiste spoor? Kijk goed omhoog, omlaag en opzij en vind zo de sporen van the Big Five. Onderweg komen jullie verschillende puzzels, hints en vragen tegen. Samenwerken is van essentieel belang! Welk team ontdekt als eerste de Big Five van het Vechtdal?

Prijs per persoon: € 11,50 volw. (€ 10,55 excl. btw)
€ 5,00 kinderen t/m 12 jaar (€ 4,59 excl. btw)
Aantal personen: min. 10 volw.
Duur: 2,5  uur
Aanvang: in overleg
Inclusief: Spel Geocaching
.
Optioneel: ontvangst met 1x koffie/thee en cake
(€ 3,95 p.p.)

 

Organiseren jullie binnenkort weer een vriendendag, teamuitje of familiedag en willen jullie ook graag een hapje eten? Wij bieden jullie de mogelijkheid voor een BBQ in onze tipitent, aansluitend aan de geocaching. Dat kan voor € 44,95 p.p. inclusief vrij drinken (3 uur). (bij minimaal 12 personen)

Tip: Combineer de Geocaching met een heerlijke BBQ*** in onze Tipitent.