Direct printen
Rederij Peters

Geocaching

Zijn jullie klaar voor een echte teambuildingsactiviteit? Samenwerken is een must tijdens de geocaching. Op zoek naar de Big Five van de Vechtdal! Wie komt als eerst op het juiste spoor? 

Zijn jullie klaar voor een echte teambuildingsactiviteit? Ga met elkaar de uitdaging aan tijdens de Geocaching in de Overijsselse bossen.

Ontvangst
Jullie worden ontvangen met een warm kopje koffie/thee en een heerlijk plakje cake. Jullie kunnen even gezellig bijkletsen voordat de strijd gaat losbarsten. Vervolgens leggen wij de Geocaching uit en maken we de teams. Nog even een laatste peptalk en het is tijd om op pad te gaan! Zijn jullie er klaar voor?

Ontdekkingstocht
De beentjes worden aan het werk gezet tijdens de geocaching. Tijdens de avontuurlijke tocht gaan jullie in teams op pad met behulp van een GPS. Zet je speurneus maar op scherp, want jullie gaan op zoek naar de Big Five van het Vechtdal. Wie vindt het juiste spoor? Kijk goed omhoog, omlaag en opzij en vind zo de sporen van the Big Five. Onderweg komen jullie verschillende puzzels, hints en vragen tegen. Samenwerken is van essentieel belang! Welk team ontdekt als eerste de Big Five van het Vechtdal?

Prijs per persoon: € 11,50 (€ 10,55 excl. btw)
Aantal personen: min. 10 personen
Duur: 2  uur
Aanvang: in overleg
Inclusief: Geocaching
.
 Optioneel: ontvangst met 1x koffie/thee en cake
(€ 3,25 p.p.)

 

Organiseren jullie binnenkort weer een vriendendag, teamuitje of familiedag en willen jullie ook graag een hapje eten? Wij bieden jullie de mogelijkheid voor een BBQ in onze Finse Kota, aansluitend aan de geocaching. Dat kan voor € 41,95 p.p. inclusief vrij drinken (3 uur).