Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES VANAF € 50

Luxe Elektrische Sloepen

In onze 9-persoons luxe elektrische sloepen beleef je de prachtige omgeving van het Vechtdal. Door de elektrische motor hoor je ieder geluidje van de natuur. Geruisloos genieten dus!

Boek nu

Deze 9-persoons luxe elektrische sloepen zijn perfect voor een heerlijke tocht op de Overijsselse Vecht. Geniet van het Vechtdal zonder geluid van de motor en met voldoende ruimte om het voor iedereen comfortabel te maken. Tijd voor een frisse duik? Plons vanaf de boot het water in en beleef heel wat waterpret met elkaar. Uitgezwommen? Onze sloepen zijn voorzien van zwemtrappen waardoor je gemakkelijk weer in de sloep klimt.

Onze luxe elektrische sloepen zijn te reserveren voor dagdelen van 2 uur, 4 uur of 6 uur.

U kunt via deze link online reserveren.

Prijs per 2 uur: € 89,95 op basis van 8 personen (€ 73,97 excl. btw)
Borg: € 100,00
Leeftijd: minimaal 21 jaar
Optioneel: • bootkussenset € 9,95

Let op: de negende persoon betaald een meerprijs van € 5,95.

De borg kan bij ons niet gepind worden en dien je contant af te rekenen.

Op zoek naar een iets actiever dagje uit? Dan raden wij jullie onze kano-afzaktocht aan. Dit is de mooiste kanotocht over de Regge en de Vecht waar je de hele dag over mag doen. ’s Ochtends worden jullie weggebracht naar het startpunt van de tocht. Vervolgens kanoën jullie terug naar Rederij Peters in Ommen. Tijdens deze tocht genieten jullie van een dagje kanoën, picknicken en zwemmen. Een dag helemaal voor jullie zelf, echt even tijd voor elkaar.