Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES VANAF € 50

Escape Room & Geocaching

Een compleet dagje uit met leuke, spannende, uitdagende activiteiten en een heerlijke lunch! Perfect voor bijvoorbeeld een familiedag of bedrijfsuitje.

Boek nu

Tijd voor een gezellig dagje uit met spanning en sensatie tijdens de escape room, teambuilding tijdens de geocaching en heel veel fun tijdens de funbike tour! Tussendoor genieten jullie van een heerlijke lunch en kunnen jullie gezellig bijkletsen.

Welkom
We ontvangen jullie graag met een kopje koffie/thee en een lekker plakje cake. Jullie kunnen even gezellig (bij)kletsen, maar natuurlijk bereiden we jullie ook alvast voor op wat komen gaat. We leggen jullie de activiteiten en het dagprogramma uit. En dan is het tijd om van start te gaan!

Escape room
Het is 1963 en het grote vrachtschip Semper Avanti vaart op de Overijsselse Vecht. Maar opeens slaat het noodlot toe. Als matroos van het schip wordt de altijd gevreesde angst werkelijkheid! Door een aanvaring zal het schip binnen een uur zinken… Kunnen de matrozen de dichtstbijzijnde haven nog bereiken? Wordt het pompen of verzuipen?

Funbike tour
Met onze funbike tour genieten jullie in een ontspannen sfeer van een prachtige route die wij hebben uitgezet. Het fietsen op onze knalroze funbikes is even wennen. Maar na de instructies en een kleine proefrit, fiets je er zo mee weg. De proefritjes brengen overigens hilarische momenten met zich mee, wat zorgt voor een gezellige start.

Matrozenlunch
Het is tijd voor een heerlijke lunch! Jullie genieten van heerlijke belegde broodjes en andere lekkernijen. Terwijl jullie alle avonturen en blunders van de escape room en de funbike tour bespreken, wordt het ook tijd dat jullie je klaarstomen voor de laatste uitdaging! Zijn jullie er klaar voor?

Geocaching
De beentjes worden aan het werk gezet tijdens de geocaching. Tijdens de avontuurlijke tocht gaan jullie in teams op pad met behulp van een GPS. Zet je speurneus maar op scherp, want jullie gaan op zoek naar de Big Five van het Vechtdal. Wie vindt het juiste spoor? Kijk goed omhoog, omlaag en opzij en vind zo de sporen van the Big Five. Onderweg komen jullie verschillende puzzels, hints en vragen tegen. Samenwerken is van essentieel belang! Welk team ontdekt als eerste de Big Five van het Vechtdal?

Borrel
Na afloop staat er nog een heerlijk hapje en drankje op jullie te wachten!

Prijs per persoon: € 60,75 (€ 55,73 excl. btw)
Aantal personen: min. 12 personen
Duur: 5,5 uur
Aanvang: in overleg
.
Inclusief: • 1x koffie/thee en cake
• Escape Room
• Funbike Tour
• matrozenlunch
• spel Geocaching
• afsluiting met 1x hapje en 1x drankje

 

Bovenstaand arrangement is perfect voor grote groepen. Dus erg gezellig samen met collega’s, familie of vrienden! Ideaal voor jullie bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Willen jullie meer informatie of dit arrangement boeken? Klik dan hierboven op ‘offerte aanvraag’ of bel naar 0529 45 19 24. Tot snel!