Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES VANAF € 50

Boats, Bikes & BBQ

Beleef hilarische momenten, ontdek de prachtige omgeving en geniet van een heerlijke BBQ. De perfecte combinatie voor een compleet dagje uit!

Boek nu

Combineer ontspanning met actie en een lekkere BBQ! De perfecte deal voor een gezellig dagje uit.

Boats 
Na een kopje koffie/thee en een plakje cake, stappen jullie aan boord van onze sloepjes. Het is tijd voor een ontspannen tocht over de Overijsselse Vecht. Jullie varen richting Junne en genieten ondertussen van de mooie omgeving van het Overijsselse Vechtdal.

Bikes 
Dit is fietsen, maar dan anders. Dit is actief bezig zijn in een ontspannen houding. Dit is fietsen met heel veel fun! Jullie gaan kennismaken met onze funbikes. De oefenrondjes brengen hilarische momenten met zich mee en dat zorgt voor een leuke start van de tocht. Terwijl jullie liggend fietsen, genieten jullie van de mooie omgeving van het Overijsselse Vechtdal.

BBQ 
En nu is het tijd voor een welverdiende BBQ. We nemen jullie mee naar onze Finse BBQ kota’s. Het is tijd om een BBQ chef uit de groep aan te wijzen, want jullie grillen namelijk zelf je eigen stukje vlees. Met jouw perfect gegrilde stukje vlees op je bord, schep je er nog wat heerlijke salade bij. Nog even gauw je glas bijvullen en je kan genieten van het heerlijke eten. Bij mooi weer eten jullie gezellig samen aan de grote picknicktafels. Een knisperend kampvuurtje mag natuurlijk niet ontbreken bij zonsondergang. En wees gerust! Want met minder mooi weer kunnen jullie gezellig, warm en droog in onze Finse kota’s eten. Eetsmakelijk!

Prijs per persoon: € 65,95 (€ 59,02 excl. btw)
Aantal personen: min. 20 pers. (grote groepen worden opgesplitst)
Duur: 5 ¼ uur
Aanvang: ´s middags
 .
Inclusief: • ontvangst 1x koffie/thee en cake
• sloepentocht
• fietstocht met Funbikes
• blikje drinken
• BBQ** buffet en vrij drinken (2 uur)
 .
Optioneel: • Matrozenlunch € 10,95 p.p.
• Kapiteinslunch € 18,95 p.p.

 

Bovenstaand arrangement is ideaal voor jullie vrijgezellenfeest, familiedag, vriendendag of personeelsuitje.