Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 35/€ 50

Candlelight Cruise

Romantisch kanoën in de zomerse avonduren en genieten van een heerlijke picknick langs de waterkant. Dat is de Candlelight Cruise!

Boek nu

De Candlelight Cruise is super romantisch! Deze mooie kanotocht beleef je op de avond, wanneer de natuur tot rust komt en de zon langzaam onder gaat.

Vanaf 16:30 uur brengen wij jullie vanuit Ommen naar de Nieuwe Brug. Vanuit de Nieuwe Brug kanoën jullie in alle rust terug naar Ommen. Jullie krijgen van ons een goedgevulde picknickmand mee om met z’n tweetjes langs de waterkant te picknicken. Met een biertje of een wijntje proosten jullie samen in het avondzonnetje op dit mooie avontuur.

Het is aan jullie wanneer jullie aanleggen in Ommen. Leggen jullie voor het laatste zonlicht aan of varen jullie het laatste stukje in het donker? Verras je geliefde met de Candlelight Cruise, een sprookjesachtige avond die jullie nooit meer zullen vergeten.

Prijs per 2 personen: € 82,95
Aantal personen: min. 2, max. 8 personen
Duur: ca. 3 uur
Inclusief: – Candlelight kanotocht
– Goedgevulde picknickmand bestaat uit o.a.:
Broodjes, zoet broodje, zoet/hartig beleg, sapje, kwark/yoghurt, vers fruit, drankje
Reserveren: min. 3 dagen voor aanvang

 

Tip: verras jouw partner met de candlelight cadeaubon. Het ideale cadeau voor Valentijnsdag! Bestel de bon via info@rederijpeters.nl.

Liever met z’n tweeën romantisch varen in een sloepje op de Overijsselse Vecht? Kijk dan eens op de website van onze andere locatie Rederij Peters.