Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 35/€ 50

Sloepje varen & Koe Safari

Sloepje varen en koetje kijken. Een unieke belevenis die je meegemaakt moet hebben! Ontdek de mooie omgeving van het Overijsselse Vechtdal en ga op pad tijdens een echte koe Safari. 

Boek nu

Ervaar een unieke belevenis die je meegemaakt moet hebben! Ontdek de mooie omgeving tijdens sloepentocht en maak kennis met de brandrode runderen tijdens de koe Safari.

Sloepje varen
Na een heerlijk kopje koffie/thee en een plakje cake, gaat het avontuur beginnen. Jullie stappen aan boord van onze luxe sloepen. Tijdens de sloepentocht ontdekken jullie de mooi omgeving van het Overijsselse Vechtdal. In alle rust bereiden jullie je voor op een echte koe Safari!

Koe Safari 
Op safari, maar dan anders. Aan de oevers van de Vecht staat Simone van Erve Vechtdal jullie op te wachten. Het is tijd voor de koe Safari! Maak kennis met de kudde brandrode runderen die de oevers van de vecht begrazen. Deze prachtige diep bruine runderen en het natuurgebied waarin ze het gehele jaar mogen verblijven, verdienen het om gezien te worden! Een echte Spa en Wellness voor Koe en Kalf. Durven jullie de uitdaging aan?

Prijs per persoon: € 49,95 volw. (€ 44,64 excl. btw)
€ 34,95 kind. t/m 12 jaar (€ 31,15 excl. btw)
Aantal personen: min. 10 volwassenen
Duur: 4 uur
Aanvang: 10:00 uur
 .
Inclusief: • ontvangst 1x koffie/thee en cake
• sloepentocht (60 minuten)
• Koe Safari
• Vechtdallunch
 .

 

Bovenstaand arrangement is perfect voor grote groepen. Dus erg gezellig samen met collega’s, familie of vrienden! Ideaal voor jullie bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje. Willen jullie meer informatie of dit arrangement boeken? Klik dan hierboven op ‘offerte aanvraag’ of bel naar 0529 45 19 24. Tot snel!