Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 35/€ 50

Reuzenkano & Koe Safari

De ANWB heeft het uitje ´sloepje varen en koetje kijken´ als meest innovatieve uitje van Nederland benoemd. Een beleving die je meegemaakt moet hebben!

Boek nu

Trossen los!
Jullie beginnen ontspannen met een kopje koffie/thee en cake. Na even gezellig te hebben bijgekletst, is het tijd voor actie. Jullie stappen samen in hetzelfde schuitje van de reuzenkano en varen richting Erve Vechtdal voor een Koe Safari. Samenwerken is essentieel tijdens de reuzenkanotocht dus dit is een perfecte teambuildingsactiviteit! Onderweg genieten jullie van de prachtige natuur van het Vechtdal.

Koe Safari
Aan de oever van de Vecht staat Simone klaar om jullie te verwelkomen. Na het warme welkom start de Koe Safari. Een safari zoals je ‘m nog nooit beleefd hebt. Simone vertelt jullie het verhaal achter het Brandrode Vechtdal Rund. Het Brandrode rund is een zeldzame Hollandse koe die het hele jaar buiten verblijft in een bijzonder natuurgebied aan de oevers van de rivier de Vecht. Spa en Wellness voor Koe en Kalf. Deze prachtige diep bruine runderen en het natuurgebied waarin ze het gehele jaar mogen verblijven verdienen het om gezien te worden! Als een echte safari wordt er tussen deze dieren gereden om te genieten.

Prijs per persoon: € 36,50 volw. (€ 33,49 excl. btw)
€ 26,95 kind. t/m 12 jaar (€ 24,72 excl. btw)
Aantal personen: min. 12 volwassenen
Duur: 2,5 uur
Aanvang: 15:00 uur (overige tijden in overleg)
.
Inclusief: • ontvangst met 1x koffie/thee en cake
• reuzenkanotocht (30-45 minuten)
• Koe Safari
• 1x hapje en drankje
.
Optioneel: • Voorafgaand extra activiteit Funbike Tour
• BBQ buffet en vrij drinken (2 uur)
(€ 36,95 p.p. bij minimaal 12 personen)

 

Bovenstaand arrangement is erg gezellig samen met collega’s, familie of vrienden! Ideaal voor jullie teamuitje, familiedag of vriendenuitje. Willen jullie meer informatie of dit arrangement boeken? Klik dan hierboven op ‘offerte aanvraag’ of bel naar 0529 45 19 24. Tot snel!