Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 20/€ 35

Rondvaart & Funbiketour

Het relaxed genieten aan boord van onze rondvaartboot ‘Queen of Vechtvalley’ wordt gecombineerd met de actieve Funbike Tour (ligfietsen). Een ideaal arrangement voor mensen die gezellig bij willen kletsen, maar ook graag iets actiefs willen doen!

Boek nu

Heel veel lol tijdens de funbike tour en rustig genieten van de mooie omgeving tijdens de rondvaart.

Funbike Tour
Op pad met een knalroze ligfiets. Jullie vallen in ieder goed op! In een ontspannen houding fietsen jullie gezellig samen door de natuur van het Overijsselse Vechtdal. Het fietsen op de funbike vergt wel een beetje oefening. Maar na een paar oefenrondjes, fietsen jullie er zo mee weg. Je zult zien dat de oefenrondjes hilarische momenten met zich meebrengen en dat zorgt natuurlijk voor een gezellig start!

Rondvaart Queen of Vechtvalley
Tijdens de rondvaart genieten jullie van de mooie omgeving langs de oevers van de Vecht. Heerlijk genieten en uitwaaien in het zonnetje op het bovendek met een gekoeld drankje. Maar is het minder mooi weer? Wees gerust. Binnen is er genoeg plek om vanuit daar de mooie omgeving te bewonderen. Uiteraard mag een lekker, warm drankje hierbij niet ontbreken. Onderweg wordt er verteld over het heden en verleden van de omgeving. Ook laten veel verschillende weide- en watervogels zich graag zien.

Prijs per persoon: € 21,25 (€ 19,50 excl. btw)
Aantal personen: min. 20 volw.
Duur: 3 uur
Aanvang: 13:15 uur
 .
Inclusief: • reguliere afvaart Ommen-Vilsteren v.v.
• funbiketour met GPS-routesysteem
• oefenrondje met instructie
 .
Optioneel: • 1x koffie/thee en vlaai (€ 5,25 p.p.)
• BBQ Buffet € 36,95 p.p. (bij min. 20 volw.)

 

 

 

 

 

.