Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 20/€ 35

Bush Battle & Funbike Tour

Ontsnap binnen 60 zenuwslopende minuten uit de escape room en ontdek op een relaxte, maar actieve manier het Vechtdal tijdens de funbike tour! Een leuk groepsuitje samen met jouw vrienden, familie of collega’s.

Boek nu

Bush Battle Vechtdal

Een escape room in het thema van Expeditie Robinson. Het leuke aan deze escape room is dat deze uit 2 dezelfde banen bestaat. Hierdoor kan je in 2 teams tegen elkaar strijden. Een echte battle dus! Bijna ieder spelelement wordt overdekt gespeeld, dus dat ene regenbuitje of die veel te hete zonnestralen kunnen jullie niet tegenhouden. En je expeditie outfit mag je ook laten voor wat het is. Deze battle kan gewoon gespeeld worden in jouw casual look! Het is geen survival, je hoeft niet te tijgeren over de grond of te kruipen door de modder. Jullie worden dus niet vies. Het is uiteraard wel verstandig om je comfortabele schoenen aan te trekken.

Lukt het jullie om binnen 90 minuten de eindstreep te halen en als eerst de vlag te veroveren? Let the battle begin!

Funbike tour
Deze spanning en adrenaline van de escape room kan helemaal losgelaten worden tijdens de funbike tour. Op deze knalroze ligfietsen vallen jullie zeker op en fietsen jullie door de mooie omgeving van het natuurlijke Vechtdal Overijssel. Natuurlijk zullen we eerst even oefenen, zodat jullie met een gerust hart op pad kunnen gaan. Het oefenrondje brengt overigens hilarische momenten met zich mee. Dit zorgt voor een gezellige start. Tussen de activiteiten door hebben jullie tijd om een half uurtje bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Prijs per persoon: € 29,45 (€ 26,16 excl. btw)
Aantal personen: min. 8 personen
Duur: 3,5 uur
Aanvang: in overleg
.
Inclusief: • Bush Battle Vechtdal
• Funbike tour met Gps-routesysteem
.
Optioneel: • Lux BBQ buffet vanaf € 44,95 p.p.
  (bij minimaal 12 personen)

 

 

 

 

 

Reserveer nu!

Let op: wil je dit arrangement boeken? Geef dan bij ‘overige’ aan om welk arrangement het gaat.