Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 20/€ 35

Bamboe & Handboog

Klaar voor een echte teambuildingsdag? Zet je beste beentje voor tijdens het handboogschieten en de bamboe challenge! Wie gaat er met de winst vandoor?

Boek nu

Maak je klaar voor de strijd tijdens het handboogschieten en bouw samen met jouw team de hoogste piramide tijdens de bamboe challenge!

Handboogschieten
Wij leren je de fijne kneepjes van het handboogschieten en vervolgens kan je flink gaan oefenen. Want oefening baart kunst en dat mag je laten zien als je het opneemt tegen jouw concurrenten. In wie schuilt er een echte Robin Hood? De winnaars gaan er natuurlijk niet alleen met de eer vandoor, maar ook met een leuke prijs!

Bamboe challenge
Ruimtelijk inzicht, samenwerken en heel veel plezier. Tijdens de bamboe challenge worden jullie in twee of meerdere teams opgedeeld. Samen met jouw team ga je proberen een zo hoog mogelijke piramide te bouwen. En dat klinkt misschien makkelijk, maar het is moeilijker dat je denkt… Want alleen met de juiste inzichten en technieken blijft jullie piramide stabiel. Wie bouwt de hoogste piramide?

Bouwen aan je bedrijf
De bamboe challenge net iets persoonlijker maken? Dit kan met het nieuwe spelelement: ‘bouwen aan je bedrijf’. Beide teams worden uitgedaagd om zoveel mogelijk vragen over het bedrijf goed te beantwoorden, om zo meer bamboestokken te verdienen voor de piramide! Dit spelelement is bij te boeken voor een meerprijs van € 5,00 p.p. (bij min. 20 personen)

Prijs per persoon: € 24,95 (€ 22,89 excl. btw)
Aantal personen: min. 16 personen
Duur: 2 uur
Aanvang: in overleg
 .
Inclusief: • BamboeChallenge
• Handboogclinic
• tussendoor 1x koffie/thee
• prijs voor het winnende team
 .
Optioneel: • BBQ buffet in Finse Kota of tipitent en vrij drinken
(€ 44,95 p.p bij minimaal 12 personen)

 

Bovenstaand arrangement is erg gezellig samen met collega’s, familie of vrienden! Ideaal voor jullie teamuitje, familiedag of vriendendag. Willen jullie meer informatie of dit arrangement boeken? Klik dan hierboven op ‘offerte aanvraag’ of bel naar 0529 45 19 24. Tot snel!

Tip: Combineer de Bamboe Challenge en het Handboogschieten met een heerlijke BBQ in onze Tipitent.