Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 20/€ 35

Rondvaart & Paardentram

Elkaar een tijdje niet gesproken? Dan is dit arrangement ideaal voor jullie. Aan boord van ons partyschip ´Queen of Vechtvalley´ kunnen jullie gezellig bijkletsen tijdens een lunch. Met de huifkartocht door de Giethmense Hooivelden ontdekken jullie een stukje Vechtdal Overijssel op haar mooist.

Boek nu

Een heerlijk ontspannend dagje uit met het arrangement ‘Rondvaart en Paardentram’ bij Rederij Peters. Ontdek de Vecht per boot en het Vechtdal vanuit de paardentram, het beste van beide werelden. Zowel de rondvaartboot en de paardentram zijn rolstoeltoegankelijk.

Programma:
s’ Middags om 13:00 uur worden jullie bij Rederij Peters gastvrij ontvangen aan boord van ons schip ´Queen of Vechtvalley´. Daar genieten jullie van een heerlijke matrozenlunch. Ondertussen varen we vanuit Ommen naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren, een tocht door het natuurrijke Vechtdal Overijssel. Terug in Ommen staan de paarden al te trappelen voor een gezellige tocht door de Giethmense Hooivelden.

 

 

Prijs per persoon: € 37,20 volw. (€ 34,13 excl. btw)
€ 24,45 kind. t/m 12 jaar (€ 22,43 excl. btw)
Aantal personen: min. 25 volw.
Duur: 3 uur
Aanvang: 13:00 uur
 .
Inclusief: • reguliere afvaart Ommen-Vilsteren v.v.
• matrozenlunch
• rondrit per paardentram
 .
Optioneel: • 1x hapje en een drankje (€ 4,90 p.p.)
• BBQ Buffet € 36,95 p.p. (bij min. 20 volw.)

 

Zijn jullie met minder dan 25 personen of zijn er aanpassingen gewenst? Vraag dan hierboven een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0529 45 19 24.