Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 20/€ 35

Kerstborrel 2019

Je zal misschien denken: BBQ’en en varen met kerst? Ja dat kan! Bij ons boek je unieke kerstborrels die je nooit meer vergeet. Wij hebben diverse arrangementen.

Boek nu

Kerstborrels bij Vechtdal Events
Genieten van een heerlijke en gezellige kerstborrel samen met jou collega’s, familie of vrienden? Wij hebben vier verschillende arrangementen samengesteld.

Voor alle kerstborrels geldt:

  • De kerstborrel arrangementen zijn geldig van 6 december t/m 23 december 2019
  • De kerstborrels zijn te boeken voor groepen van minimaal 10 personen
  • De start van ieder arrangement kan tot en met 15.30 uur ’s middags

Kerstborrel arrangement 1 – BBQ en keuzeactiviteit
Je zal misschien denken: BBQ’en met kerst? Ja dat kan! In onze gezellige, knusse Finse kota’s kunnen jullie droog, warm en helemaal in kerstsfeer heerlijke stukjes vlees grillen. In combinatie met een leuke activiteit vergeet je deze kerstborrel nooit meer! Want zeg nou zelf, heb jij weleens gebarbecued met kerst? Kies bij dit arrangement uit 1 van de volgende activiteiten:

Handboogschieten – Tijdens de handboogclinic leren wij jullie de fijne kneepjes van het schieten en gaan jullie met elkaar de strijd aan! Wie gaat er vandoor met de titel: ‘Beste Robin Hood’?
Bamboe Challenge –
Dit is een echte teambuildingsactiviteit. Wie maakt de hoogste, mooiste en stevigste piramide? Het is ook mogelijk om de Bamboe Challenge binnen te spelen met de ´kleine´ versie.
Rondvaartboot (vanaf minimaal 20 personen) –
 Neem plaats in onze moderne, warme en gezellige salon en geniet van de mooie winterse sferen van het Vechtdal.

Prijs per persoon: € 49,95 p.p.
Inclusief – Gratis warme chocolademelk met slagroom
– Keuzeactiviteit
– BBQ***
Duur: 3,5 uur
Aanvang: in overleg

 

Kerstborrel arrangement 2 – BBQ en escape room Bush Battle
Ben je op zoek naar een beetje actie voor jouw collega’s, vrienden of familie? Kies dan voor dit arrangement en speel onze escape room Bush Battle Vechtdal. In 2 teams (kamp noord en kamp zuid) probeer jij zo snel mogelijk met jouw team te ontsnappen uit deze escape room in het teken van Expeditie Robinson. Voltooi alle proeven, kraak de codes en ontsnap om als eerst de vlag te veroveren. Na alle spanning en sensatie is het tijd voor een heerlijke barbecue in onze Finse BBQ Kota’s. Een unieke kerstborrel op een mooie locatie in ons BBQ bos met winterse kerstsferen.

Prijs per persoon: € 56,50 p.p.
Inclusief – Gratis warme chocolademelk met slagroom
– Escape room Bush Battle
– BBQ**
Duur: 4 uur
Aanvang: in overleg

 

Kerstborrel arrangement 3 – Partyschip met warm en koud buffet
Een varend restaurant. Zo kan je het wel noemen. Maar dan helemaal voor jullie zelf. Geniet van een lekkere borrel inclusief een heerlijk warm en koud buffet op ons moderne schip. Onze gezellige, warme salon is een bijzondere locatie om samen met jouw collega’s, vrienden of familie kerst te vieren. Een kerstborrel om nooit te vergeten!

Prijs per persoon: Normaal € 54,50 nu voor € 49,95 p.p.
Inclusief – Partyschip
– Warm en koud buffet
Duur: 3 uur
Aanvang: in overleg

 

 

 

Kerstborrel arrangement 4 – Partyschip met hapjesbuffet
Op zoek naar een bijzondere kerstborrel inclusief lekkere hapjes? Wat dacht je van een varend schip die jullie langs de prachtige winterse sferen van het Vechtdal vaart. Geniet van een borrel inclusief een heerlijk hapjesbuffet op ons moderne schip. Onze gezellige, warme salon is een bijzondere locatie om samen met jouw collega’s, vrienden of familie kerst te vieren. Een kerstborrel om nooit te vergeten!

Prijs per persoon: Normaal € 49,- nu voor € 45,- p.p.
Inclusief – Partyschip
– Hapjesbuffet
Duur: 3 uur
Aanvang: in overleg

 

 

 

Dit zijn onze kerstborrels. Zit er een geschikt arrangement bij? Of heb je toch nog andere wensen voor jouw kerstborrel?  Wij helpen jullie graag verder! Vul de ‘offerte aanvraag’ in of bel met (0529) 45 19 24.