Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES TOT € 20

Kinderfeestje

Wil jij altijd al eens samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes handboogschieten en marsmallows roosteren? Dat kan! Met jouw kinderfeestje ga je strijden om de beste Robin Hood van de dag, geniet je van smeuïge marsmallows, maar speel je ook een Bamboe Challenge en bak je jouw eigen broodjes boven het kampvuur!

Boek nu

Een stoer en actief kinderfeestje met al jouw vriendjes en vriendinnetjes!

Bamboe Challenge
Zijn jullie klaar voor de strijd? Tijdens dit spel is een goede samenwerking en ruimtelijk inzicht heel belangrijk. Samen met jouw team proberen jullie de hoogste piramide te bouwen van bamboestokken en elastiekjes. Wie heeft na verloop van tijd de stevigste en hoogste piramide gebouwd en wint het spel?

Geroosterde marsmallows
Jouw feestje is natuurlijk niet compleet zonder overheerlijke marsmallows. Het door ons aangemaakte kampvuur zorgt ervoor dat de marsmallows lekker warm en smeuïg worden. Gezellig met elkaar om het kampvuur marsmallows roosteren.

Robin Hood!
Het is tijd om te kijken wie dé Robin Hood van jouw feestje is! Ben jij, de jarige, het zelf? Of wordt één van jouw vriendjes of vriendinnetjes de Robin Hood van de dag? Robin Hood of niet, jullie gaan met elkaar handboogschieten. Lukt het jou om de pijl in de roos te schieten? Natuurlijk maken we het ook nog een beetje spannender! Lukt het jou om een pijl te schieten terwijl je geblinddoekt bent? En kan jij een pijl schieten door een opgeblazen ballon?

Broodjes bakken
Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook lekker eten. En wat is er nou leuker dan het bakken van jullie eigen broodjes? Het door ons aangemaakte kampvuur is vandaag even de oven. Van het grote bakkersdeeg pakt ieder een stukje dat net genoeg is voor een broodje. Maak er een leuk vormpje van of stop er een lekker knakworstje in. Het deeg hoeft nu alleen nog maar even aan een prikker en het is klaar om de oven in te gaan. Terwijl jullie gezellig bij elkaar zitten met een glaasje ranja, houden jullie je eigen gemaakte broodje boven het kampvuur. Is jouw broodje al klaar om opgegeten te worden?

Kinderfeestje:

Prijs per kind: € 12,50
Aantal personen: min. 10 kinderen
Duur: 2 uur
Aanvang: in overleg
.
Inclusief: • BamboeChallenge
• Handboogschieten
• Marsmallows roosteren
. • Broodjes bakken
Ranja