Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 35/€ 50

Sloepje varen & E-trikke

Op zoek naar een maatschappelijk verantwoord uitje? Wij hebben een ideale combi samengesteld! Beleef actief het Vechtdal met de E-trikke en geniet daarna van een ontspannende boottocht met onze sloepen.

Boek nu

Actief het Overijsselse Vechtdal ontdekken op de E-trikke en heerlijk uitwaaien terwijl jullie in onze sloepjes over de Vecht varen.

Sloepje varen
Heerlijk uitwaaien terwijl jullie over de Overijsselse Vecht varen. Ondertussen genieten jullie van de mooi omgeving langs de oevers van de Vecht. Veel verschillende weide- en watervogels zich graag zien. Deze rustige omgeving zorgt ervoor dat jullie gezellig kunnen bijkletsen.

Trikke tour
Beleef de unieke trikke tour nu in Vechtdal Overijssel! Elektrische trikke’s zijn een hippe verschijning en hét toonbeeld van duurzaamheid. Actief bezig zijn op z’n leukst! De trikke is een hip maar toegankelijk vervoermiddel. Met de E-trikke ontdekken jullie op een actieve manier het Vechtdal. Natuurlijk starten we eerst met een uitleg en een oefenrondje. Waardoor iedereen met een gerust hart de weg op durft. Een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Zijn jullie er klaar voor?

Prijs per persoon: € 39,95 (€ 33,31 excl. btw)
Aantal personen: min. 30 personen
min. leeftijd 16 jaar
Duur: 2¼ uur
Aanvang: ‘s middags
.
Inclusief: • 1x koffie/thee met cake
• E-Trikke Tour met instructeur
• startparcours
• veiligheidshesje
• WA verzekering E-Trikke Tour
• sloepentocht
.
Optioneel: • BBQ** buffet en vrij drinken (2 uur) ter afsluiting (€ 31,95 p.p.)

 

Bovenstaand arrangement is erg gezellig samen met collega’s, familie of vrienden! Ideaal voor jullie bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Willen jullie meer informatie of dit arrangement boeken? Klik dan hierboven op ‘offerte aanvraag’ of bel naar 0529 45 19 24. Tot snel!