Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 35/€ 50

E-Trikke & Reuzekanotocht

Zijn jullie klaar voor een beetje actie? Ontdek de mooie omgeving van het Vechtdal op de E-trikke en vaar de juiste koers in de reuzenkano!

Het perfecte dagje uit voor actievelingen. Tijd voor actie tijdens de E-trikke tour en teambuilding in de reuzenkano!

E-trikke
Zijn jullie klaar voor een beetje actie? Jullie gaan pad met onze elektrische trikke’s en ontdekken de mooie omgeving van het Vechtdal. Een E-trikke is een elektrisch aangedreven driewieler die snelheden kan halen van rond de twintig kilometer per uur. Wanneer jullie op de E-trikke rijden, is het de bedoeling om zelf actief met je lichaam mee te bewegen. Uiteraard beginnen we eerst met een oefenrondje, zodat iedereen met een gerust hart de weg op durft. Samen met de instructeur bezoeken jullie de parels van het Vechtdal, waaronder de stuw en sluis van Vilsteren. Deze prachtige stuw/sluis wordt nog als één van de weinige sluizen handmatig bediend.

Reuzenkano 
Klaar om als een echte matroos in de reuzenkano te stappen? Het is tijd om samen te werken en met de reuzenkano in de juiste koers te varen. Ondertussen genieten jullie van de mooie en rustige omgeving van het Overijsselse Vechtdal. Gaat het jullie lukken om de reuzenkano in de goede richting te laten varen en weer droog aan wal te komen?

Prijs per persoon: € 36,25 (€ 33,25 excl. btw)
Aantal personen: min. 10 personen max. 40 personen
min. leeftijd 16 jaar
Duur: 2,5 uur
Aanvang: in overleg
.
Inclusief: • 1x koffie/thee en cake
• E-trikke Tour met instructeur
• startparcours
• veiligheidshesje
• WA verzekering E-Trikke Tour
• Reuzenkanotocht (1 uur)
.
Optioneel: • Handboogclinic € 10,50 p.p. (min. 12 pers.)
• BBQ** buffet en vrij drinken (2 uur)
(€ 33,95 p.p., min. 10 pers.)

 

Dit arrangement is erg leuk voor een familiedag of vrienduitje, maar is ook geschikt voor grote groepen (tot +/- 150 personen in een combinatie van E-trikke’s, funbikes en gewone fietsen). We beschikken ook over twee elektrische fietsen (dus ook opa en oma kunnen prima mee)!