Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
UITJES € 35/€ 50

E-Trikke & Geocaching

De E-trikke tour & de Geocaching zijn de perfecte combinatie voor teambuilding en heel veel lol. Zijn jullie er klaar voor?

Het perfecte dagje uit voor actievelingen. Tijd voor actie tijdens de E-trikke tour en teambuilding tijdens de geocaching!

Ontvangst
Jullie worden ontvangen met een warm kopje koffie/thee en een heerlijk plakje cake. Jullie kunnen even gezellig bijkletsen voordat de activiteiten starten. Vervolgens delen we de groep op en leggen we beide activiteiten uit. Het is tijd om op pad te gaan! Zijn jullie er klaar voor?

E-trikke
Zijn jullie klaar voor een beetje actie? Jullie gaan pad met onze elektrische trikke’s en ontdekken de mooie omgeving van het Vechtdal. Een E-trikke is een elektrisch aangedreven driewieler die snelheden kan halen van rond de twintig kilometer per uur. Wanneer jullie op de E-trikke rijden, is het de bedoeling om zelf actief met je lichaam mee te bewegen. Uiteraard beginnen we eerst met een oefenrondje, zodat iedereen met een gerust hart de weg op durft. Samen met de instructeur bezoeken jullie de parels van het Vechtdal, waaronder de stuw en sluis van Vilsteren. Deze prachtige stuw/sluis wordt nog als één van de weinige sluizen handmatig bediend.

Ontdekkingstocht
De beentjes worden aan het werk gezet tijdens de geocaching. Tijdens de avontuurlijke tocht gaan jullie in teams op pad met behulp van een GPS. Zet je speurneus maar op scherp, want jullie gaan op zoek naar de Big Five van het Vechtdal. Wie vindt het juiste spoor? Kijk goed omhoog, omlaag en opzij en vind zo de sporen van the Big Five. Onderweg komen jullie verschillende puzzels, hints en vragen tegen. Samenwerken is van essentieel belang! Welk team ontdekt als eerste de Big Five van het Vechtdal?

Prijs per persoon: € 40,00 (€ 36,69 excl. btw)
Aantal personen: min. 10 personen
min. leeftijd 16 jaar
Duur: 4 uur
Aanvang: in overleg
.
Inclusief: • 1x koffie/thee en cake
• E-trikke Tour met instructeur
• startparcours
• veiligheidshesje
• WA verzekering E-trikke Tour
• spel Geocaching
.
Optioneel: • BBQ buffet** en vrij drinken (2 uur)
(€ 33,95 p.p.)

 

Bovenstaand arrangement is ideaal voor jullie vrijgezellenfeest, familiedag, vriendendag of personeelsuitje.