Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
culinair.

Culinaire top uitjes

Even niet aan het werk denken maar samen met uw collega’s lekker uitwaaien op ons zonnedek (en als het minder mooi weer is gezellig met zijn allen de salon in). Of wilt juist een familiedag of vriendenuitje organiseren? Er zijn tal van mogelijkheden bij Vechtdal Events!

Onze verschillende arrangementen omvatten de huur van het partyschip, vrij drinken aan boord en buffetten variƫrend van een hapjesbuffet tot een exclusief koud en warm buffet. Wilt u ook een actief element tijdens uw cruise over de Vecht? Wij toveren het partyschip graag voor u om tot een, een KaraokeBoot of we leggen aan in Vilsteren voor een handboogclinic.

Varen en eten
Lekker varen en heerlijk eten op ons partyschip over de Vecht in Overijssel.

KaraokeBoot
Een hilarisch personeelsfeest met onze KaraokeBoot. We beginnen met een drankje om de kelen te smeren. Eventuele plankenkoorts smelt als sneeuw voor de zon!

High Tea Boot
Per schip door het mooie Vechtdal Overijssel met aan boord een volledig verzorgde High Tea.

Partyschip & BBQ
Genieten van een heerlijke barbecue terwijl u over de Vecht in Overijssel vaart.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Kom dan eens langs voor een bezichtiging in Ommen. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we graag samen met u de mogelijkheden voor uw groepsuitje (bedrijfsuitje, familiedag, etc.).

Op basis van uw wensen maken wij een vrijblijvend voorstel op maat.

Loohuis communicatie & beveiliging – beoordeling 8,3 – 31 mei 2012
“Met de boot over de Overijsselse vecht is een geweldige manier om de prachtige natuur op een gezellige manier eens van de andere kant te bekijken voor jeugd (sloepjes) als oud. Top!”