Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
actief.

E-Trikke & Geocaching

E-trikke & Geocaching is een perfecte combinatie van teambuilding en heel veel lol. Probeer de E-Trikke Tour met het spel Geocaching. Vinden jullie the Big Five van het Vechtdal?

Voordat jullie met de E- Trikke Tour beginnen worden jullie ontvangen met een kopje koffie of thee en een overheerlijke plak cake en is er tijd om even te oefenen. De E-Trikke Tour is de eerste activiteit van jullie programma. Jullie carven door de prachtige natuur en landschappen van het Vechtdal. Tijdens deze tour verkennen jullie de mooie plekjes van het Vechtdal, waaronder de sluis en stuw van Vilsteren. Onderweg kunnen jullie genieten van alles om jullie heen. E-Trikke Tour is een leuk uitje voor groepen vanaf 10 personen.

Houd tijdens de E-trikke Tour je ogen goed open, want misschien zien jullie the Big Five van het Vechtdal wel. Deze Big Five kan nog eens goed van pas komen voor jullie tweede activiteit Geocaching.

Na een uitleg van het spel Geocaching, gaan jullie als Park Rangers met verrekijker en een kompas het bos in. Wie vindt het juiste spoor? Kijk goed omhoog, omlaag en opzij en vind zo de sporen van the Big Five. Tijdens de Geocaching maakt u gebruik van een GPS om zo opzoek te gaan naar jullie doelwitten. Deze 4 uur durende arrangement is een leuke afwisseling voor snelle maar ook voor rustige mensen.

Prijs per persoon: € 40,00 (€ 36,69 excl. btw)
Aantal personen: min. 10 personen
min. leeftijd 16 jaar
Duur: 4 uur
Aanvang: in overleg
.
Inclusief: • 1x koffie/thee en cake
• E-trikke Tour met instructeur
• startparcours
• veiligheidshesje
• WA verzekering E-trikke Tour
• spel Geocaching
.
Optioneel: • BBQ Buffet en vrij drinken (2 uur)
(€ 33,95 p.p.)